Ritty Payment AB utökar verksamheten

Ritty Payment AB utökar verksamheten

Ritty Payment AB presenterar stolt att de blir nya ägare av Kassaservice i norr AB. Detta förvärv görs för att kunna erbjuda en bredare katalog av produkter och tjänster till kunder, samt med målet att stärka Kassaservice i norr AB med hjälp av kunnig personal för att få snabbare support & service till befintliga likväl som nya kunder. 

Kassaservice i norr AB med agentavtal för kassasystemet Open har idag har över 1500 kunder runt om i hela landet men främst i Norrland och erbjuder en helhetslösning för kassatjänster, betallösningar, inlösenavtal och support. 

”I denna bransch är driftsäkerhet och enkelheten för kunder att arbeta i systemen det absolut viktigaste anser vi. Kassa service i norr AB har idag agentavtal med Open som enligt oss har den smidigaste lösningen på marknaden för långsiktiga kassalösningar, det känns som ett perfekt komplement till vår uthyrning av kassahårdvara till mer kortsiktiga verksamheter som event, festivaler och mässor.