Kassasystem

OPEN One

Otroligt flexibelt, kan anpassas efter just din affärsprocess och arbetssätt.

De tillbehör just du behöver, smart och komplett TablePay, självservice och avancerad rapportering.

En stor mängd tillgängliga integrationer.

OPEN One

Nordens mest kompletta kassasystem

Med lång erfarenhet inom restaurangbranschen har vi utvecklat branschens mest kompletta kassasystem OPEN One – en helhetslösning med smarta funktioner och många möjligheter. Med flexibla lösningar kan systemet optimeras för just dina behov, oavsett om det gäller artikelhantering, olika typer av rabatter, avancerade prislistor eller annan funktionalitet.

Med OPEN Go tar du med dig kassan till gästen. Med kassa och betalterminal i samma enhet kan personalen fokusera på att ge bra service direkt vid bordet.

OPEN One är förberett för att automatiskt ta emot beställningar från Internet, oavsett om det är från vår egen OPEN Order, eller från någon av de företag som erbjuder hemleveranser via web-appar.

Varför inte komplettera med flera terminaler för simultana betalningar, en expresskassa för självservice vid lunchrusningen, eller vår lösning för beställning och betalning via en QR-kod på bordet? Smarta lösningar som sparar tid för både personalen och gästerna.

Systemet erbjuder även en omfattande lagermodul, med en intuitiv web-app för att underlätta inventeringen, samt OPEN Insight, din site för rapporter och analys av försäljningen.

Behöver du en kassa under en kortare tid har du möjlighet att hyra en komplett kassalösning där både hårdvara och kortinlösen ingår

Allt det här ingår i OPEN One

Funktioner & integrationer

Multipay

Med flera betalterminaler kan ni hantera flera simultana betalningar, minimera väntetiden för gästerna och undvika köbildning.

Beställningar från webben

OPEN One har integration till de flesta ledande leverantörerna, samt vår egen OPEN Order. Du får en god översikt över inkommande beställningar och slipper jobba i flera olika system

Betala vid bordet

Med OPEN Go kan ni betjäna gästerna, ta emot, samt hantera alla beställningar direkt vi bordet. Helt enkelt en kassa "i fickan".

Flexibel och skalbart system

Stor som liten kund - systemet kan anpassas till varje kunds behov. Ett system att starta eller växa med.

Bordshantering

Med vår smarta bordshantering kan ni hantera gäster och borden direkt i bordskartan, oavsett om det är i kassan eller via vår terminallösning OPEN Go.

Anpassad för kedjor

Open One är utvecklad för att även passa stora kedjor med höga krav, stöd för olika bolag och kostnadsställen i koncernen, avancerad rapportering, flera parallella integrationer samt 24/7 support.