Kassasystem

OPEN Two

Tap-to-Phone, gör din Android telefon tillgänglig för betalning med kort och mobila plånböcker utan extern kortterminal.

Cloud-baserad kassalösning med allt tillgängligt på webben och på Google Play.

Låg månadsavgift och snabb boarding!

OPEN One

Enkelt och Mobilt Kassasystem

Du driver en verksamhet som ställer höga krav på kvalitet och behöver samtidigt ett smidigt och lättanvänt kassasystem. Enkelhet, och i många fall mobilt, är viktiga egenskaper hos ett funktionellt kassasystem för ditt företag.

Med OPEN Two kan du välja att ha en helt mobil kassa, eller att ha kassan i en surfplatta på disken. Oavsett hur du väljer att använda OPEN Two slipper du bekymmer med komplexa hårdvarulösningar och får ett snabbt och driftssäkert system.

OPEN Two uppfyller Skatteverkets krav på ett certifierat kassaregister utan att ta plats eller kräva dyr hårdvara, allt ryms i en app på din telefon eller surfplatta.

Backoffice

Våra kassasystem erbjuder funktioner som underlättar i vardagen

Full kontroll

I Backoffice har vi samlat allt du behöver för att hantera din kassa och dina artiklar. Hanteringen sker i en modern och lättanvänd webbmiljö där du även hittar dashboards och rapporter vart du än är.

Hantering av artiklar

I artikelvyn administrerar du dina artiklar och definierar vad som gäller för respektive artikel. Möjlighet finns även att skapa varianter av dina artiklar som exempelvis storlek (Liten, Mellan, Stor) eller styrka (mild, medium, spicy).

Layout av kassan

Designa kassan så som du vill ha den. Du kan välja färger på knappar och definiera ordningen på dina kategorier, allt för att hitta bästa möjliga utseende för dig och dina anställda.

Företag

Genom att enkelt hantera ditt företag i BackOffice har du möjligheten att bestämma allt ifrån vilka betalsätt du vill använda, som kort, kontant och swish, Skapa underlag för redovisningen via SIE eller Fortnox. Hantera personal och mycket mer.